ПРОДУКТИ:
- 400 г боб Българска гозба PANINO
- 2 гл. лук
- 1 морков
- 5 домата
- 2 ч. ч. доматен сок
- 150 г пушено свинско месо
- 3 с. л. олио
- 3-4 ск. чесън
- магданоз
- черен пипер, сол
ПРИГОТВЯНЕ:
- Прегледайте Боб Българска гозба PANINO, измийте го добре и го накиснете от вечерта.
- на другия ден го измийте отново и сложете да се вари.
- След като заври, сменете водата и варете на тих огън до готовност.
- Нарязаното на дребни хапки месо запържете в мазнината 4-5 мин.
- Последователно добавете ситно нарязания лук, счукания чесън, настърганите домати и морков, нарязания на дребно магданоз. Залейте с доматения сок и варете няколко минути на слаб огън.
- Накрая добавете вече сварения боб, варете още няколко минути и прибавете черен пипер и сол на вкус.