ПРОДУКТИ:
200 g Боб Българска гозба Panino
2 печени червени чушки
6 с.л. сладка царевица от консерва PANINO
1 вр. пресен лук
5 с.л. доматено пюре
5 с.л. кетчуп
3 с.л. олио
чили сос на вкус
магданоз
черен пипер
2 печени червени чушки
6 с.л. сладка царевица от консерва PANINO
1 вр. пресен лук
5 с.л. доматено пюре
5 с.л. кетчуп
3 с.л. олио
чили сос на вкус
магданоз
черен пипер
ПРИГОТВЯНЕ:
Накиснете боба за няколко часа, сменете водата и сложете да заври. Сменете водата още веднъж и варете на тих огън до готовност. Посолете и отцедете сварения боб. Нарежете печените и обелени чушки на ивици, добавете царевицата, зеления лук, доматеното пюре, кетчупа, магданоза, черния пипер, чилито и олиото. Смесете с боба, разбъркайте добре и сервирайте.
Накиснете боба за няколко часа, сменете водата и сложете да заври. Сменете водата още веднъж и варете на тих огън до готовност. Посолете и отцедете сварения боб. Нарежете печените и обелени чушки на ивици, добавете царевицата, зеления лук, доматеното пюре, кетчупа, магданоза, черния пипер, чилито и олиото. Смесете с боба, разбъркайте добре и сервирайте.