ПРОДУКТИ:
- 1 ч. ч. Кафяв ориз PANINO
- 400 г бяло пилешко месо
- 3 ч. вода
- 4 домата
- лимонов сок
- магданоз
- 4 с. л. олио
- черен пипер, сол
ПРИГОТВЯНЕ:
- Прегледайте, измийте и накиснете Кафявия ориз PANINO за 30 минути.
- Отцедете, залейте го с водата и оставете да ври на тих огън до омекване.
- Прехвърлете го в гевгир и го облейте със студена вода.
- Почистете пилето от кожата, сварете го и накъсайте на малки парченца.
- Смесете го с ориза и нарязаните на кубчета измити и обелени домати.
- Поръсете с черен пипер и ситно нарязан магданоз, подправете със смес от олиото, лимоновия сок и още сол (ако е необходимо), разбъркайте внимателно и го поднесете.